ZOMERWORKSHOPS
op zaterdag of zondag
van 10.00 uur tot 12.30 uur
55 euro

Bloesems

Zaterdag 22 april
Bomen en wortels
Zondag 28 mei
Uitzicht
Zondag 23 juni
Veldbloemen
Zaterdag 22 juli


Deze workshops gaan over anders naar de dingen kijken, aandacht geven aan en inspiratie halen uit jezelf of  de omgeving, om er vervolgens in het atelier over te schilderen.

Ik nodig je uit mee te gaan op avontuur middels kleine opdrachtjes en  oefeningen om er vervolgens een hedendaags geschilderd beeld mee te maken.

Met mooi weer gaan we naar buiten!
Vanuit de galerie vertrekken we (in stilte) voor een wandeling. Indrukken, beelden verzamelend. Niet teveel de beelden najagend, maar aandachtig kijkend en gebruik makend van al je zintuigen.

Deze workshops zijn incl. alle materialen, koffie/thee/lekkers, een vleugje mindfulness en een mooie serie werk om mee naar huis te nemen.
We werken in kleine groepen (max. 10) zodat er genoeg aandacht en begeleiding is voor zowel de groep als voor ieder afzonderlijk!


De materialen waarmee we werken zijn houtskool en acrylverf op papier en op doek.

We tekenen en schilderen naar de waarneming, naar herinnering en fantasie. 

 

Doe je mee? 

Kennismaken

Mijn bedrijf is meer dan een baan. Bij elk nieuw project zorg ik dat het past bij mijn waarden, zodat ik zeker weet dat ik geweldige resultaten kan leveren.

ZOMERWORKSHOPS


Bloesems
Zaterdag 22 april


Onze missie

Het is makkelijk om grootse dingen te doen als je gelooft in wat je doet. Daarom helpen we mensen zoals u. Elke dag weer.

Onze motivatie

Mijn werk is mijn passie, mijn grootste drijfveer. Het is de reden dat ik elke dag weer doe wat ik doe. Mijn werk daagt me met elk nieuw project uit beter te worden en meer te bereiken.